O spletnem mestu

Namen spletnega mesta Mladinskega servisa Zamorc

Spletna stran je namenjena lažji komunikaciji med Mladinskim servisom Zamorc, mladimi, ki se delajo preko napotnic in podjetji, ki se poslužujejo študentskega dela. Na spletni strani so objavljeni tudi osnovni podatki o občasnem delu dijakov in študentov, ter pravila, ki urejajo področje občasnega dela študentov in dijakov..

Pravila spletnega mesta Mladinskega servisa Zamorc

Nahajate se na spletnem mestu Mladinskega servisa Zamorc. Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo naslednja splošna pravila. Z vstopom in uporabo orodij spletne strani Zamorc potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni in da z njimi soglašate.

  • Ko brskate po tem spletnem mestu niste prijavljeni za nobeno spletno storitev, brskate anonimno.
  • Uporabnik se zavezuje, da bo informacije uporabljal le za lastne, zakonite namene. Kot uporabnik ste odgovorni za vse aktivnosti opravljene na spletni strani.
  • Uporabnik se mora zavedati, da spletne tehnologije za prenos in dostop do vsebin niso 100% zanesljive.

Podatki, ki jih zberemo ob izpolnitvi obrazcev na spletnem mestu

S potrditvijo vnešenih podatkov v izbrane obrazce, ki se nahajajo na naši spletni strani dovoljujete, da  podatke obdelujemo v svojih zbirkah ter jih uporabljamo za sledeče namene: statistične obdelave potrebne za obračun opravljenega dela, obveščanje o nakazilih in letnem zaslužku, objavljanje ponudb povezanih z našo dejavnostjo.

Mi se zavezujemo, da vaših podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam.

Kako uporabljamo vaš naslov e-pošte

Trudimo se, da je naš odzivni čas čim krajši. Vaš e-naslov bomo z vašo privolitvijo uporabljali za:

  • Obveščanje o nakazilih in letnem zaslužku – druga možnost obveščanja je navadna pošta.
  • Osnovna komunikacija z uporabniki naših storitev (naročanje napotnic, odgovori na vprašanja, podaljševanje članstva …).

Če želite biti sproti obveščani o trenutni ponudbi dela, se lahko prijavite na našo Facebook stran Mladinski servis Zamorc.